Home Nieuws Besiktas welwillend in transfer Bruma maar onderhandelingen zijn nog gaande

Besiktas welwillend in transfer Bruma maar onderhandelingen zijn nog gaande

690
0

PSV laat Armindo Bruma niet zomaar vertrekken als we de verschillende berichtgevingen over de bij PSV overbodige aanvaller aanschouwen en mogen geloven.

Natuurlijk kan PSV een fors verlies tegemoet zien in het transferdossier van de Portugese aanvaller maar voor een appel en ei een speler van de hand doen is er niet bij op de burelen van het Philips Stadion. Dus het gevolg is dat de transfer van Bruma naar Besiktas meer tijd nodig heeft dan in eerste instantie werd gedacht. Er is nog namelijk nog geen akkoord over ‘de financiële kant van de zaak’, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV, Besiktas en Bruma zijn allen voornemens deze deal af te ronden met een positief gevolg maar een akkoord is er nog niet. Het heeft er wel alle schijn van dat Besiktas welwillend is en een akkoord heeft bereikt met Bruma maar tussen PSV en de Turkse club ligt er nog geen finaal akkoord.

Afgelopen week werd Bruma nog met het oog op een naderende transfer wel buiten de wedstrijdselectie voor het oefenduel met PAOK Saloniki gelaten. De vraag is of die situatie zal veranderen met het oog op de wedstrijd tegen Galatasaray.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here