Home Nieuws Besiktas niet akkoord met PSV voorstel ‘huur met koopoptie’ voor Bruma

Besiktas niet akkoord met PSV voorstel ‘huur met koopoptie’ voor Bruma

2652
0

Hoe ziet de toekomst van Armindo Bruma eruit?

De Portugees is sinds zijn vertrek bij Galatasaray al enkele jaren een transfertarget en in beeld bij Griekse, Turkse en Portugese clubs. Tussendoor zette Bruma zijn handtekening onder een contract bij PSV. Een succes werd het niet en PSV lijkt Bruma liever kwijt dan rijk. Het geloof in een succesvolle toekomst in Eindhoven lijkt weggeëbd.


Van een transfer gaat het vermoedelijk wel komen deze zomer. Dat is althans de verwachting maar in welke vorm is nog onduidelijk. Er wordt momenteel melding gemaakt van een huurconstructie met verplichte optie tot koop of een directe verkoop. Olympiakos was deze zomer in ieder geval niet dusdanig overtuigd Bruma in een koopconstructie van PSV over te nemen en haakte af. Besiktas lijkt dat wel maar er zijn momenteel toch twijfels over welke kant die transfer zal gaan uitvallen.

Turkse media weerspreken de lezing van Nederlandse media als Voetbal International en het Eindhovens Dagblad als het over een directe transfer van Bruma naar PSV gaat. Besiktas zou Bruma direct van PSV willen overnemen.

Eerdaags werd vanuit Turkije gemeld dat Besiktas een som van 8 miljoen op tafel zou willen leggen om Bruma per direct van PSV over te nemen. Die lezing blijkt nu weer anders te zijn want Turkse media en insiders bij Besiktas melden woensdagmorgen tegenover PSV Inside dat Besiktas Bruma van PSV wil huren maar niet akkoord gaat met een verplichte optie tot koop.

PSV zou een verplichte optie tot koop in de huurconstructie willen laten opnemen tegen een een vastgestelde som van 5 miljoen euro. Besiktas heeft dat voorstel vooralsnog afgewezen en denkt aan een som van maximaal 2 miljoen euro.

Later meer.


Facebook Comments Box