Home Nieuws Besiktas heeft miljoenen over voor Anwar El Ghazi

Besiktas heeft miljoenen over voor Anwar El Ghazi

18832
0

De toekomst van Anwar El Ghazi is onderwerp van gesprek in Turkse media. De aanvaller die het prima naar zijn zin heeft in Eindhoven, kan een stap naar Istanbul.

De Turkse topclub Besiktas heeft namelijk interesse in Anwar El Ghazi. Het Einhovens Dagblad meldt dat de Turkse topclub bij het management van de aanvaller geïnformeerd heeft naar een mogelijke transfer deze zomer.

De Turken willen graag weten of El Ghazi open staat voor een transfer naar de Turkse competitie en of PSV open zou staan voor een vertrek van de aanvaller, die bij PSV nog redelijk vaak op een basisplaats kan rekenen tot op heden.

El Ghazi reageerde meteen en liet weten geen interesse in het aanbod te hebben. Dat meldt althans Rik Elfrink. Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV zelf niet betrokken geweest bij de gesprekken tussen het management van El Ghazi en Besiktas. PSV is tevreden over de inbreng en mentaliteit van Anwar El Ghazi, die zijn vak goed weet uit te dragen richting de jongere spelers en talenten.

Zoals gezegd maakt El Ghazi redelijk vaak aanspraak op een basisplaats. Zowel onder Ruud van Nistelrooij als Peter Bosz komt El Ghazi in de plannen voor. PSV betaalde een jaar geleden 2,5 miljoen euro aan Aston Villa om EL Ghazi over te nemen van de club uit Birmingham.

De technicus speelde afgelopen seizoen 31 wedstrijden voor PSV, scoorde negen doelpunten en gaf twee assists. Anwar El Ghazi ligt nog tot de zomer van 2025 vast bij PSV. Zijn huidige marktwaarde bedraagt zo’n vijf miljoen euro volgens het Duitse medium Transfermarkt.


Vorig artikelUitleg De Telegraaf over ware reden vertrek Xavi Simons lijkt hout te snijden
Volgend artikelLuuk de Jong voelt zich goed onder Peter Bosz, waar Earnie Stuart duidelijke veranderingen ziet onder Bosz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in