Home Nieuws Besiktas gaat na Marcelo en Hutchinson voor Zanka

Besiktas gaat na Marcelo en Hutchinson voor Zanka

17
0

Of Besiktas het wel steeds bij het rechte eind heeft valt nog te betwijfelen, maar feit is dat diverse ex PSV’ers in Turkije wel van zich laten spreken.

Na Marcelo en eerder Hutchinson lijkt nu Zanka de stap te zetten naar de Turkse Liga. De 26-jarige centrale verdediger ruilde PSV in de zomer van 2014 weer in voor FC Kopenhagen. “Ik ben volwassen geworden, in veel opzichten. Ik ben een betere voetballer geworden. De enige reden waarom ik ben teruggekeerd naar Denemarken, was om daarna weer weg te kunnen. Laat daar geen twijfel over bestaan, ik heb altijd aangegeven dat ik ooit weer in ‘Europa’ wilde spelen. Als er een mooie aanbieding komt, dan ga ik die bestuderen”, aldus Zanka in een interview met Ekstrabladet.

De zesvoudig international van Denemarken heeft inmiddels 219 wedstrijden voor Kopenhagen achter zijn naam staan en voor PSV kwam hij tot slechts 23 matige optredens. “Ik heb niet veel wedstrijden in Nederland gespeeld en was nog te robuust. Maar dit is ook het mooie van voetbal: de ene keer word je vergeten en de andere keer ben je weer helemaal terug.” Zanka staat volgens diverse Turkse media in de belangstelling van Besiktas. Atiba Hutchinson werd bij PSV verkeerd gebruikt maar hield zich prima staande op een ongewone positie. Hutchinson staat op het punt om naar West Ham te vertrekken.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here