Home Nieuws Besiktas blijft zich roeren rond Veerman en Ramalho, is Braziliaanse verdediger dichtbij...

Besiktas blijft zich roeren rond Veerman en Ramalho, is Braziliaanse verdediger dichtbij vertrek?

2552
0

PSV zal nog enkele dagen moeten doorstaan om de nodige spelers binnenboord te houden. Opnieuw staan er spelers in de belangstelling van andere clubs.

De uitgaande transfers zijn allen afgerond maar uitsluiten dat het daar bij blijft, kunnen we niet. Zo staan Joey Veerman en André Ramalho in de nadrukkelijke belangstelling van het Turkse Besiktas, waarbij een vertrek van Ramalho niet kan worden uitgesloten. De Braziliaan is onverwacht bankzitter geworden en in het PSV onder Ruud van Nistelrooij is zeker achterin niets zeker. Volgter nog speeltijd voor Ramalho of is het wel ver afgelopen voor de Braziliaan bij PSV?

Rik Elfrink sluit een vertrek van een andere bankzitter wel uit. “Ik acht de kans niet aannemelijk dat het gaat gebeuren”, doelt Elfrink op een transfer van Veerman. “Veerman heeft een marktwaarde van tien à twaalf miljoen euro, dat kan Besiktas nooit betalen. Ze hebben wel zijn management gevraagd naar een huurperiode, maar dat gaat PSV niet doen”, klinkt het over de interesse vanuit Istanbul.

Elfrink klinkt stellig over eventuele uitgaande transfers van andere spelers die tegen de basis aanschurken na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke. “Ramalho is misschien een ander verhaal. Maar ik denk ook niet dat Besiktas hem kan betalen. Besiktas mikt op een transfervrije overgang, maar daar gaat PSV niet aan mee werken.”

Valt een vertrek van Ramalho dan helemaal uit te sluiten? Volgens de clubwatcher van het Eindhovens Dagblad vertegenwoordigt Ramalho een strategische waarde voor PSV. “Dat hij daar op de lijst staat, klopt. Als Besiktas hem wil, zal de club over de brug moeten komen en moeten betalen”, aldus Rik Elfrink over de status van de Braziliaan.

Besiktas zal met meer middelen over de brug moeten komen om beide hoofdrolspelers in de transfergeruchten los te kunnen weken. Ramalho heeft nog een contract tot de zomer van 2024, waar het contract van Veerman doorlopend is tot de zomer van 2026.


Vorig artikelDe Mos verwacht PSV ‘gewoon’ in titelrace, analist in jubelstemming over transfer Madueke
Volgend artikelOnnodige berichtgeving: Ruud van Nistelrooij blijft trainer van PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in