Home Nieuws Besiktas bereidt bod voor op Luuk de Jong

Besiktas bereidt bod voor op Luuk de Jong

1442
0

Luuk de Jong is nog altijd speler van FC Barcelona maar voor hoe lang nog?

Het is niet dat Luuk de Jong er maar bij hangt in Barcelona maar echt gewenst is de spits natuurlijk niet meer in Catalonië. Hoe lang gaat de situatie voor de Jong nog voortduren?

De interesse voor de spits neemt langzamerhand wel toe. Luuk de Jong zit nog wel bij de wedstrijdselectie voor het treffen met Real Mallorca van zondagavond maar speelminuten lijken er niet in te zitten voor de Jong.

Luuk de Jong geldt in de Spaanse media als een belangrijke kandidaat om ruimte te maken in het salarishuis van Barcelona. De aanvaller werd al gelinkt aan Cádiz, maar lijkt een stap naar de Spaanse degradatiekandidaat niet te zien zitten. Vanuit Eindhoven lijkt er geen concrete interesse te zijn op dit moment.

Wel wordt de naam van Luuk de Jong nu ook genoemd in Turkije. Volgens Fanatik heeft Besiktas belangstelling en dat is niet voor het eerst. Besiktas wordt al langer in verband gebracht met een transfer van Luuk de Jong. Turkse media melden dat Besiktas een bod op de Jong zou voorbereiden komende dagen.

Het is niet bekend of de Jong een stap naar de Turkse competitie ziet zitten.


Facebook Comments Box