Home Nieuws Bescheiden Moreno blij met treffers

Bescheiden Moreno blij met treffers

17
0

Met 2 rake kopballen zette Hector Moreno PSV op het juiste spoor tegen FC Twente. De Mexicaan profiteerde van een slechte organisatie bij het verder uitstekend spelende Twente.

Uiterst bescheiden sprak Moreno na afloop over zijn rol: “Ik ben blij dat we gewonnen hebben. We houden daarmee de druk op Ajax. Ik stond op het juiste moment op de juiste plaats. Ik kreeg de kansen en ik ben blij dat ik ze kon binnenkoppen. Ik ben blij dat ik mijn team kon helpen te winnen. Ik zit lekker in mijn vel, zowel sportief als persoonlijk. Ik word vader en dat is heel bijzonder voor mij. Er komen nog mooie wedstrijden aan, dus dat is alleen maar goed. De titelrace? ‘Voorlopig gaat het tussen Ajax en PSV Maar Feyenoord heeft ook een goed team, dus je weet niet wat er nog kan gebeuren. Wij moeten er voor zorgen dat we alles winnen en hopen dat Ajax nog punten gaat verliezen voordat ze naar Eindhoven komen. Ik denk dat dat dan de beslissende wedstrijd gaat worden.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here