Home Nieuws Berusting bij Sturm Graz en Oostenrijkse media: PSV is een maatje te...

Berusting bij Sturm Graz en Oostenrijkse media: PSV is een maatje te groot

758
0

PSV had het donderdagavond in de Oostenrijkse stad Graz even lastig met Sturm Graz maar nadat het verzet gebroken was, ontstond er ook berusting.

PSV won afgetekend maar niet heel eenvoudig van de de Oostenrijkers uit Graz. Er heerst alom berusting in Graz, zo oordelen de Oostenrijkse kranten daags na de 1-4. De media in Oostenrijk zagen dat PSV een flinke maat te groot was voor Sturm Graz.

‘PSV leert Sturm een bittere les’, schrijft Kronen Zeitung over de wedstrijd tussen beide clubs. ‘Kleine Zeitung sluit zich daarbij aan. ‘Sturm is na twee wedstrijden nog altijd puntloos. De Nederlanders waren in grote delen van de wedstrijd dominant, maar konden in de eerste helft weinig kansen creëren.’

‘Na een Sturm-vrije trap, counterden de gasten als uit het boekje, waar Zahavi uiteindelijk van profiteerde. Als tegenprestatie maakte Sturm het weer spannend. Stankovic zorgde voor 1-2, waarna doelman Joël Drommel een kopbal van Kiteishvili van de lijn haalde. Philipp Max besliste de wedstrijd in de slotfase, nadat de Graz-doelman een sensationele redding verrichtte tegenover Vinicius’, stelde het medium verder vast.

‘Torfestival in Graz’, schrijft Die Presse over de 1-4. De krant schrijft als titel verder: ‘Te veel kansen verprutst, te veel fouten gemaakt.’

Ook op sociale media heerst er onder de fans van Sturm Graz berusting en kijkt men uit naar de volgende wedstrijd tegen Real Sociedad om te kijken of er daar nog punten kunnen worden gesprokeld.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here