Home Nieuws Bergwijn resoluut en wees Watford af, Everton pakte niet door

Bergwijn resoluut en wees Watford af, Everton pakte niet door

61
0

Een carierre in het noord-westen van London, een veelvoud van zijn PSV salaris, elke week Premier League wedstrijden en wereldstad Londen om de hoek.

Het was niet genoeg om Steven Bergwijn over te halen naar Watford te verhuizen. Clubs als Torino, Watford en Hoffenheim behoren nu eenmaal niet tot zijn doelgroep, waar Sevilla dat wel lijkt te behoren.

Volgens Engelse media was Watford zeer concreet en had men het geld op de plank liggen. De club moest doorschakelen na het resolute ‘nee’ van Bergwijn. Watford schakelde meteen door en betaalde 38 miljoen euro voor 21-jarige Sarr. Die speelde de afgelopen twee seizoenen in de Ligue 1, bij Stade Rennes.

Ook Everton overwoog zich vlak voor het sluiten van de transfermarkt te gaan melden voor Steven Bergwijn. De aanvaller werd gezien als alternatief voor Wilfried Zaha, die van Crystal Palace niet weg lijkt te mogen.

Zowel The Daily Mail als The Sun melden dat Bergwijn in beeld was op de laatste dag maar de club uit Liverpool pakte niet door. Marcel Brands zag een bod van 65 miljoen pond (zo’n 70 miljoen euro) plus spelers op Zaha geweigerd worden door Crystal Palace. Ook een bod van 30 miljoen pond (zo’n 32,5 miljoen euro) op Alex Iwobi was niet genoeg om hem los te weken bij Arsenal. Brands tastte dus mis bij de genoemde spelers en dacht alsnog aan Bergwijn.

De lokroep van Sevilla is momenteel nog steeds daar. De interesse van de Andalusiërs is nog niet bekoeld maar PSV wenst vast te houden aan een vraagprijs van ruim 40 miljoen euro.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here