Home Nieuws Bergwijn opnieuw van grote waarde voor winnend Tottenham

Bergwijn opnieuw van grote waarde voor winnend Tottenham

3659
0

Steven Bergwijn heeft zijn nieuwe werkgever wederom een goede dienst bewezen door als uitblinker bij te dragen aan de 2-3 overwinning op bezoek bij Aston Villa.

In Birmingham had Bergwijn opnieuw geen last van plankenkoorts en speelde zo onbevangen zijn tweede wedstrijd voor Tottenham Hotspur. Steven Bergwijn had andermaal een basisplaats bij Tottenham, dat pas op slag van rust de leiding nam op Villa Park. Bergwijn werd gevloerd in het zestienmetergebied en na inmenging van de VAR ging de bal op de stip. Heung-Min Son benutte de penalty in twee instanties.


Bergwijn versierde even eerder ook al bijna een strafschop, hij schoot de bal tegen de arm van Frederic Guilbert. De buitenspeler was steeds de gevaarlijkste man aan de zijde van Spurs.

Beide ploegen knokte zich in een echte typische Engelse wedstrijd naar een 2-2 remise totdat Son in de laatste seconden de 2-3 binnen kon werken. Tottenham bleef zo voor de zevende wedstrijd op rij ongeslagen en stijgt naar de vijfde plaats in de Premier League.


Facebook Comments