Home Nieuws Bergwijn onhoudbaar voor PSV: Internazionale en Bayern München melden zich

Bergwijn onhoudbaar voor PSV: Internazionale en Bayern München melden zich

46
0

Steven Bergwijn lijkt verstandige zaakwaarnemers en een verstandig management te hebben. De ster van PSV heeft immers een pad uitgestippeld waar niet vanaf geweken mag worden.

Dat betekent in de praktijk dat Bergwijn zeker niet eerder dan aan het einde van dit seizoen uit Eindhoven zal vertrekken. Van een eerder vertrek naar clubs als Torino of Leverkusen is al helemaal geen sprake geweest. Nog een jaar PSV lijkt er voor PSV en de fans niet in te zitten, gezien de belangstelling van de grote Europese clubs.

Bergwijn is in deze sneltreinvaart in zijn ontwikkeling simpelweg onhoudbaar voor PSV geworden. Zeker nu clubs uit de top van Europa aan de bel trekken. Deze grote clubs trekken momenteel bijna letterlijk aan de bel want al dagen gonst het van de geruchten dat clubs als Internazionale, Bayern München en Manchester United op zeer korte termijn naar Eindhoven zullen afreizen om in gesprek te kunnen gaan met in ieder geval het management van Bergwijn.

De vermeende interesse van Internazionale is inmiddels dusdanig serieus dat de Italiaanse club spoedig met een delegatie in Eindhoven zou kunnen arriveren om met het management van Bergwijn in gesprek te gaan. PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International vertelde dat dinsdag.

“Die belangstelling is serieus. Inter kan de komende dagen heel serieus worden, omdat Perisic misschien vertrekt. Dan zullen ze zich opnieuw melden bij het management van Bergwijn”, zegt Timmer. “Ze hebben al aangegeven dat Inter naar Nederland komt en hebben ook aan PSV gevraagd aan wat voor bedragen ze denken. Daar doet PSV op dit moment geen uitspraken over, maar het feit is wel dat ze denken aan een recordtransfer.”

Memphis Depay vertrok voor een recordbedrag van 34 miljoen euro naar Manchester United en dit record zou in de huidige gekke transfermarkt weleens verbroken kunnen gaan worden. “Ze denken aan meer voor Bergwijn”, zegt Timmer. “Gezien de potentie van deze jongen en wat hij nu al laat zien in de Eredivisie is dat misschien niet zo gek. Hij is ook international geworden. Als er zoveel geld voor Frenkie de Jong wordt betaald, is 35 miljoen voor Bergwijn een heel normaal bedrag.”

Er zijn meer clubs die Bergwijn willen. “Manchester United-scouts hebben hem uitvoerig bekeken, Inter is serieus en Bayern München heeft zich gemeld bij het management. Over een vertrek valt nu niet te praten. Ze willen kampioen worden. Daarin is hij heel belangrijk. Er is ook een aantal grote Duitse clubs dat hem op de korrel heeft”, weet Timmer over de zaak Bergwijn te melden.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here