Home Nieuws Bergwijn nuchter over geruchten: ‘Ik heb nog niks gehoord, ze houden me...

Bergwijn nuchter over geruchten: ‘Ik heb nog niks gehoord, ze houden me overal buiten’

14
0

Steven Bergwijn houdt zich naar eigen zeggen totaal niet bezig met een mogelijk vertrek bij PSV.

De pas 21 jarige PSV ster wordt vrijwel wekelijkse gelinkt regelmatig aan transfers naar de absolute top van Europa.Deze week werd Bergwijn nog in verband gebracht met Manchester United. De Engelse topclub zou zelfs scouts naar Emmen sturen om Bergwijn te bekijken.

Het doet Bergwijn erg weinig allemaal. “Of het druk is? Ik zou het niet weten, dat moet je aan mijn zaakwaarnemer vragen”, zegt hij in gesprek met FOX Sports. “Ik bepaal zelf waar ik heenga. Maar om eerlijk te zijn: ik heb nog niks gehoord. Ze houden me overal buiten.”

Bergwijn heeft geen haast om te vertrekken. Met negen doelpunten en zeven assists draait hij weliswaar een uitstekend seizoen in de Eredivisie, maar dat ligt volgens de Oranje-international ook aan trainer Mark van Bommel. “Het vertrouwen dat ik van de trainer krijg is een extra duw in m’n rug, waardoor het nu zo goed gaat. We spelen dominanter voetbal en ik hoef niet meer zoveel terug als vorig jaar.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here