Home Nieuws Bergwijn houdt zich op de vlakte: ‘Ik hoef niet per se weg...

Bergwijn houdt zich op de vlakte: ‘Ik hoef niet per se weg bij PSV en het hoeft ook niet per se Ajax te zijn’

35
0

De geruchtenstroom rond Steven Bergwijn houdt maar aan en daar zal voorlopig geen verandering in komen.

In een typisch ‘mediatraining’ antwoord van de aanvaller op de vraag waar zijn toekomst zou kunnen liggen, geeft hij feitelijk nog meer voer voor speculatie.


In gesprek met de NOS wordt Steven Bergwijn gevraagd of hij bij PSV weg wil en naar Ajax wil gaan. “Ik hoef niet per se weg bij PSV en het hoeft ook niet per se Ajax te zijn. Ik moet gewoon kijken naar wat het beste is voor mij en wat het beste is voor mijn ontwikkeling. Daar zal ik naar kijken”, aldus Bergwijn. “Ik weet niet of het Ajax kan zijn. Daar moet ik over nadenken. Ajax heeft het goed gedaan dit jaar, maar dat is geen garantie voor volgend jaar. Je weet niet wie er gaan en wie er blijven. Ik moet gewoon rustig kijken en kijken naar wat het beste voor mij is. Ik houd alle opties open.”

De aanvaller vindt het niet moeilijk om om te gaan met de vele berichten die er afgelopen tijd over hem verschijnen. “Ik blijf er redelijk rustig over. Ik focus me gewoon op mezelf. Zolang ik niks hoor, hoef ik me nergens druk over te maken”, zo geeft hij aan.


Facebook Comments