Home Nieuws Bergwijn herhaalt uitspraken en heeft genoten van Ajax – Tottenham: ‘Ik werd...

Bergwijn herhaalt uitspraken en heeft genoten van Ajax – Tottenham: ‘Ik werd helemaal gek’

682
0

Steven Bergwijn maakte een aantal maanden terug een prachtige transfer naar Tottenham Hotspur.

Tegelijkertijd kunnen we concluderen dat de PSV’ er in hart en nieren weinig sympathie voor de club uit zijn geboortestad heeft.


De aanvaller sprak rond die overgang naar Londen over zijn nieuwe werkgever en gaf aan de club al langer te volgen. Bergwijn toonde ook eens te meer aan een echte PSV’ er te zijn geworden in de jaren dat hij zich bij de club wist te ontwikkelen.

Het TV kanaal van Tottenham Hotspur vroeg Bergwijn recent naar zijn eerste maanden en daarbij kwam opnieuw de halve finale die Tottenham in Amsterdam speelde nog eens ter sprake.

Als Amsterdammer zijnde lijkt Steven Bergwijn niet veel op te hebben met de club uit zijn geboortestad. Tijdens de kampioenswedstrijd in 2018 tegen Ajax scoorde Bergwijn de derde treffer en liep hij richtig het uitvak waar de Amsterdamse bezoekers zich begaven en kuste meermaals het PSV logo.

Bergwijn lijkt graag zout te strooien in Amsterdamse wonden want hij liet kort na zijn transfer naar Tottenham weten dat hij ‘genoten’ had van die wedstrijd die Tottenham in Amsterdam wist te winnen. Hij herhaalt zijn uitspraken opnieuw.

“Ik keek die wedstrijd met een paar vrienden. Zij waren voor Ajax, mijn broer en ik waren de enigen die voor Tottenham Hotspur waren. We werden helemaal gek”, aldus Bergwijn.

De aanvaller ziet Lucas Moura zo weer scoren. “Bij Ajax speelden een paar van mijn vrienden, zoals Donny van de Beek en Frenkie de Jong. Maar uiteindelijk wil je daar liever zelf staan, dus ik hoopte dat Tottenham zou winnen”, aldus Bergwijn. “En dat ik zes maanden later zelf bij Tottenham zou spelen. Het is net een droom!”


Facebook Comments