Home Nieuws Bergwijn én trainer Conte voelen weinig voor Ajax transfer, Bergwijn beslist League...

Bergwijn én trainer Conte voelen weinig voor Ajax transfer, Bergwijn beslist League Cup duel tegen West Ham

2396
0

Steven Bergwijn heeft zichzelf en zijn trainer een goede dienst bewezen.

De aanvaller besliste op eigen houtje het League Cup duel van Tottenham Hotspur tegen West Ham United nadat trainer Antonio Conte hem een basisplaats had toebedeeld. Bergwijn scoorde een treffer en wist een treffer in de vorm van een assist voor te bereiden. Na afloop was trainer Conte een blij man.

‘Ik heb altijd gezegd dat ik bij mijn entree een groep spelers ontmoette die vanaf de eerste dag een grote betrokkenheid, goed gedrag en grote drang heeft getoond om samen iets op te bouwen’, zei Conte na het League Cup-succes tegen West Ham United. ‘Ik ben zeer blij met het soort antwoord van vanavond.’ Het was de eerste zege na de gedwongen rustpauze vanwege de corona-uitbraak.

Mogelijk is dit slecht nieuws voor Ajax, die de aanvaller deze winter graag naar de club wil halen. Bergwijn en Conte voelen niet veel een vertrek van de snelle aanvaller uit Londen en dus lijkt een langer verblijf op White Hart Lane er gewoon in te zitten voor Bergwijn. “Zijn goal zal een boost voor hem zijn. Deze twee weken, waarin veel spelers het coronavirus kregen, hebben Steven geholpen heel goed te begrijpen wat ik van hem vraag. Steven is een speler die totaal toegewijd is aan wat ik verlang van een speler.”

https://twitter.com/zs_voetbal/status/1473749677136830466?s=21


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here