Home Nieuws Bergwijn en Pereiro fit, Locadia twijfelgeval

Bergwijn en Pereiro fit, Locadia twijfelgeval

30
0

Het is nog onzeker of PSV zondag tegen Vitesse kan beschikken over Jürgen Locadia. De aanvaller heeft nog steeds last van zijn enkel.

“Locadia is een twijfelgeval voor zondag. We kunnen morgen bepalen of hij bij de selectie zit”, zei Cocu vrijdag op de persconferentie in aanloop naar het duel in Arnhem. Locadia miste donderdag al het gewonnen bekerduel met FC Volendam. Dat gold ook voor Gaston Pereiro en Steven Bergwijn, maar zij kunnen zo goed als zeker wel weer spelen tegen Vitesse.

Cocu is op zijn hoede voor Vitesse, de huidige nummer drie van de Eredivisie. “Vitesse heeft een goed team met ervaren spelers. Ze hebben veel wedstrijden laten zien dat ze veel kwaliteit hebben. We moeten elke wedstrijd honderd procent scherpte tonen. Als we dat niet doen, zijn we kwetsbaar.”

PSV barst van het zelfvertrouwen en won de laatste vier wedstrijden in de Eredivisie en maakte in die duels twintig goals. De confrontatie tussen Vitesse en PSV in de Gelredome begint zondag om 12.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here