Home Nieuws Bergwijn deelt dreun uit aan Ajax fans: ‘Ik heb er van genoten...

Bergwijn deelt dreun uit aan Ajax fans: ‘Ik heb er van genoten dat Spurs Ajax uitschakelde’

1601
0

Steven Bergwijn heeft zijn eerste interview als speler van Tottenham Hotspur achter de rug.

Uiteraard is de Amsterdammer dolgelukkig met zijn transfer naar Tottenham Hotspur, zo vertelt hij in een kort eerste interview op de website van de Londense club. Maar tegelijkertijd deelt hij ook even een dreun uit aan Sjaak Swart en de rest van de Ajax aanhang.


Swart zei enkele weken geleden dat Malen en Bergwijn liever voor Ajax dan voor PSV zouden willen spelen. Geen enkele PSV fan neemt Sjaak Swart serieus maar Steven Bergwijn heeft eigenhandig en wellicht onbedoeld afgerekend met de zogenaamde wens om voor Ajax te spelen.

In zijn eerste interview met het kanaal van Tottenham Hotspur keek Bergwijn ook kort terug op de dreun die Tottenham vorig seizoen uitdeelde aan Ajax.

Ajax stond op de drempel van de Champions League-finale, toen het in de thuiswedstrijd tegen Tottenham toch nog mis ging. Diep in blessuretijd maakte Lucas Moura de 2-3 en schreef de Londense club historie met de eerste Champions league finale. Bergwijn daarover: ‘Ik heb er vorig seizoen van genoten dat Tottenham van Ajax won’, lachte Bergwijn breeduit na het zetten van zijn tot medio 2025 doorlopende contract in Londen.

 


Facebook Comments