Home Nieuws ‘Bepalende spelers laten het afweten’

‘Bepalende spelers laten het afweten’

10
0

De analisten Arnold Bruggink en Alphons Groenendijk waren vlijmscherp in hun analyse over de wedstrijd van PSV in Rotterdam.

Teveel bepalende spelers laten het afweten, is de conclusie van de Fox analisten. Ook kreeg Cocu hierbij de nodige verwijten. ‘Cocu speelt dan weer met Brenet, dan weer Arias. Dat gaat ook knagen bij Arias, die voorheen toch basisspeler was’, zegt Groenendijk. ‘Ook Moreno en Guardado spelen niet hun beste spel en Pröpper is ook minder dragend. Dan levert PSV te veel in’, zegt hij over  de wisselingen van Cocu. ‘Cocu laat zijn beste elf spelen en nam de wedstrijd erg serieus. Daarom zal hij extra teleurgesteld zijn in zijn spelers’, besluit Groenendijk.

Bruggink bekijkt het perspectief wat rooskleuriger en ziet de nederlaag op Spangen als een keerpunt. ‘Misschien was dit wel nodig om het tij te keren. Het is niet zo slecht en het zit ook allemaal wat tegen. PSV scoort niet maar speelt beter dan vorig seizoen. Ja, dat vind ik echt. Heerenveen uit had gewoon 1-5 moeten zijn en als PSV 3e wordt in de Champions League hebben ze het gewoon goed gedaan. Ja Rostov, ze missen een strafschop’.

PSV mag zaterdag in Arnhem laten zien dat het op Spangen een incidentele off day was en een incidenteel verlies is geweest.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here