Home Nieuws Bepalende PSV’er maakt indruk op Mario Been: ‘Wat mij betreft kan hij...

Bepalende PSV’er maakt indruk op Mario Been: ‘Wat mij betreft kan hij basis bij Oranje’

5766
0

Mario Been is onder de indruk van Joey Veerman. De middenvelder wees PSV zaterdagavond de weg door tijdens de 0-4 zege op slag van rust de score te openen.

Veerman nam PSV woensdag in de play-offs van de Champions League ook al bij de hand door de assist bij de 1-0 van Ismael Saibari te verzorgen en later zelf ook nog te scoren. “Hij is bepalend voor dit PSV”, zegt Been bij De Eretribune van ESPN.

“Ik vind het echt een geweldige speler. Wat mij betreft kan hij in de basis bij Oranje. Ik denk dat hij samen met Frenkie de Jong op het middenvelder kan spelen, al is de vraag of dat de juiste balans is. Tegen Griekenland lijkt me dat van wel.

Het Nederlands elftal speelt komende donderdag een EK-kwalificatieduel tegen de Grieken. Collega-analist Marciano Vink ziet ook toekomst in een middenveld met De Jong en Veerman. “Ik vind dat goede voetballers altijd met elkaar op het middenveld moeten kunnen spelen.”

Karim El Ahmadi looft Veerman om zijn voetballende kwaliteiten, maar heeft toch een punt van kritiek.

“Alleen over het omschakelen… Ik vond Schouten opbouwend vandaag ook geweldig, misschien dat hij in de toekomst Frenkie de Jong beter zou aanvullen.”


Vorig artikelInterview Luuk de Jong leidt tot discussie bij ESPN: ‘Heb je poep in je oren?’
Volgend artikelStewart geeft informatie over Lozano-transfer: ‘Hirving heeft zelf naar Marcel Brands gebeld’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in