Home Nieuws Benítez wil via PSV Argentijns international worden: ‘Niet onderschatten wat PSV in...

Benítez wil via PSV Argentijns international worden: ‘Niet onderschatten wat PSV in Zuid-Amerika betekent’

863
0

Walter Benítez heeft grootse plannen. Niet alleen met PSV maar ook met het Argentijnse elftal.

De nieuwe keeper van Ruud van Nistelrooij denkt dat voor hem het allerhoogste haalbaar is. Walter Benítez is uiterts ambiteus en denkt via PSV ook in beeld te komen voor de nationale ploeg van de Argentijnen. In gesprek met het Eindhovens Dagblad gaf Walter Benítez dan ook aan te hopen dat hij via PSV in beeld komt voor het nationale elftal van Argentinië.

“Voor mij is het zeker een doel om dat nog te halen en ik blijf mijn best doen. Er is nu een nieuwe bondscoach en dat schept misschien kansen”, aldus Benítez. “Ik zou niet onderschatten wat PSV in Zuid-Amerika betekent. PSV heeft grote successen geboekt en speelt eigenlijk altijd voor de titel. Als ik het hier goed doe, komt dat in Argentinië echt wel goed door.”

Gesprekken met John de Jong en Ruud van Nistelrooij overtuigden de doelman om te kiezen voor PSV en aanbiedingen van Paris Saint Germain te laten gaan. “Via hen is mij geschetst waar de club voor staat en wat het plan voor de komende jaren is. Dat plaatje heeft mij overtuigd. Ik wil hier de Champions League halen en meedoen om de nationale prijzen. De ambitie hier past perfect bij wat ik wil.”

Benítez kon ook een transfer maken naar andere clubs in Frankrijk, Italië en Spanje. “Maar dat wilde ik niet. Als ik ergens heen ga, wil ik een goed uitzicht hebben op speeltijd. Dat pad is me hier geschetst en wat de club met mij in gedachten had, voelde gewoon goed”, aldus de ambitieuze doelman.


Vorig artikelGeruchten over James Rodríguez doen al enkele dagen de ronde, PSV fans laaiend enthousiast over wereldster
Volgend artikelVan Nistelrooij haalde via Real Madrid en de Spaanse bond expert naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in