Home Nieuws Benítez is terug, PSV fans teleurgesteld over besluit van Nistelrooij voor bekerfinale

Benítez is terug, PSV fans teleurgesteld over besluit van Nistelrooij voor bekerfinale

17999
0

Ruud van Nistelrooij heeft zijn keuze gemaakt en dat betekent dat Drommel onder de lat zal staan in de bekerfinale op 30 april in de Kuip.

De keuze van de trainer maakt vooral op sociale media veel los onder PSV fans. Het gros van de fans is het niet eens met de beslissing van Ruud van Nistelrooij om Drommel als eerste keeper voor de bekerfinale aan te wijzen. Het is inmiddels niet meer dan logisch omdat Drommel nu eenmaal door van Nistelrooij is aangewezen als eerste doelman in het KNVB Bekertoernooi. Toch is een groot deel van de fans het niet eens met de keuze van de trainer. Het vertrouwen onder de achterban in Drommel is dan ook niet groot te noemen.

De Argentijnse doelman is in ieder geval weer fit en was tegen Excelsior meteen eerste doelman maar in het bekertoernooi maakt van Nistelrooij toch een andere keuze. In gesprek met ESPN gaf Walter Benítez na afloop van PSV – Excelsior aan erg blij te zijn. “Het was voor mij mijn eerste wedstrijd sinds een maand en we hebben natuurlijk een belangrijke overwinning behaald”, aldus Benítez.

PSV had het lang lastig met Excelsior maar liep toch eenvoudig uit. “We speelden tegen een goede ploeg. Ook in de eerste helft speelden we best aardig, maar kwamen we tot te weinig kansen. In de tweede helft ging dat beter. Deze overwinning is belangrijk voor ons, want we blijven onszelf verbeteren. Iedere wedstrijd zal belangrijk zijn.”

De tweede plaats is weer een stapje dichterbij gekomen. “Het zit allemaal dicht bij elkaar. Wij moeten ons wel alleen maar focussen op PSV en zorgen dat we onze wedstrijden winnen. Ik ben blij met deze wedstrijd”, aldus de weer topfitte Argentijnse doelman.


Vorig artikelDit was de bekerfinale 2022 | PSV verslaat Ajax in slechts enkele minuten
Volgend artikelVan Nistelrooij niet te spreken over eerste helft, opnieuw verwijten over intensiteit en scherpte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in