Home Nieuws Benfica wijst Frankfurt en Zenit af en wil PSV voorstel voor spits...

Benfica wijst Frankfurt en Zenit af en wil PSV voorstel voor spits Vinícius accepteren

4606
0

In Lissabon weten ze inmiddels dat PSV serieus in de markt is voor de Braziliaanse spits Vinícius.

Portugese media weten dat PSV strijdt om de handtekening van de spits van Benfica en dat de club inmiddels concurrentie heeft van Eintracht Frankfurt en Zenit Sint Petersburg. PSV moet schakelen omdat Luuk de Jong het voorstel vanuit Eindhoven afgelopen weekend niet geaccepteerd heeft.


John de Jong richt de pijlen inmiddels op Vinícius, die geen basisplaats heeft bij Benfica. Dit seizoen speelde hij slechts zes minuten mee in de competitiewedstrijd tegen Arouca. Hij heeft in Portugal een contract tot medio 2024 en speelde eerder bij Napoli, Rio Ave en AS Monaco.

De 26-jarige aanvaller, vorig seizoen door Benfica verhuurd aan Tottenham Hotspur, moet gaan concurreren met Eran Zahavi maar zoals gezegd bestaat er ook serieuze interesse vanuit Frankfurt en Sint Petersburg. Eintracht Frankfurt is ook in de race voor de handtekening van Sam Lammers maar zowel Frankfurt als Zenit Sint-Petersburg hebben zich ook gemeld voor Vinícius.

Het voorstel van PSV bevalt Benfica echter het meest, schrijven de Potugese kranten over de situatie rond de spits, die dus naar alle waarschijnlijkheid opnieuw verhuurd zal gaan worden na zijn seizoen in de Premier League. De beslissing over de toekomst van de Braziliaan hangt nog af van ‘enkele details’, schrijven A Bola en Express. Later op de maandag worden er in Lissabon beslissingen genomen over de toekomst van de Braziliaan.