Home Nieuws Benfica meldt verplichte koopoptie voor PSV op Vinícius, PSV weerspreekt bericht uit...

Benfica meldt verplichte koopoptie voor PSV op Vinícius, PSV weerspreekt bericht uit Lissabon’

8818
0

PSV heeft de persoon van Carlos Vinícius de eerder gewenste spits onder contract staan. De Braziliaan slot pas laat aan bij PSV eerder dit seizoen.

De spits met bepaalde kwaliteiten was nog toeschouwer tijdens de onderlinge ontmoetingen tussen PSV en Benfica eerder dit seizoen. Of Carlos Vinícius aan de verwachtingen voldoet valt nog te bezien maar feit is dat de Braziliaan voor twee seizoenen aan PSV verbonden is.

Daar blijft het niet bij, althans dat is de meest recente lezing vanuit Lissabon, Portugal. Carlos Vinícius zou namelijk na die twee seizoen definitief naar Eindhoven verhuizen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad op basis van de jaarverslagen van Benfica. De club heeft in het bewuste verslag opgenomen dat het om een huur met verplichte koopoptie gaat.

Die lezing zou niet kloppen, denkt PSV volgens het Eindhovens Dagblad. Er gelden voorwaarden voor die bewuste koopoptie, zo schrijft de regionale krant. Daardoor gaat PSV er van uit dat de optie niet verplicht is. PSV zou er volgens het Eindhovens Dagblad geen enkele moeite mee hebben dat het in de boeken van Benfica anders staat omschreven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here