Home Nieuws Benfica gaat voor transfer Mario Götze, technisch directeur Costa zegt Götze rugnummer...

Benfica gaat voor transfer Mario Götze, technisch directeur Costa zegt Götze rugnummer 10 toe

3344
0

Mario Götze is een groot transfertarget van Benfica geworden. De nieuwe werkgever van Roger Schmidt wil de Duitser overtuigen om naar Lissabon te komen.

De club uit Lissabon barst van de ambities maar kan tegelijkertijd niet zo heel veel bewegen op de transfermarkt. Toch lijkt Mario Götze nog steeds op weg naar Benfica. Dat melden media in Portugal. Rui Costa, de technisch directeur van de Portugese topclub staat vierkant achter de komst van Mario Götze, aldus Record over de geruchten rond de Duitse middenvelder.

Benfica weet dat het salaris van Mario Götze een obstakel is en dat daarom moeten de Portugezen creatief zijn. Rui Costa heeft de 29-jarige Duitser in elk geval het shirt met rugnummer 10 beloofd, schrijft Record. Mario Götze kan door een gelimiteerde afkoopsom van drie à vier miljoen euro vertrekken uit Eindhoven. Götze kan ook opnieuw een verhoogde aanbieding van PSV tegemoet zien komende dagen, zo is de lezing van media in Nederland.

Roger Schmidt zou Götze graag willen meenemen naar Portugal maar Schmidt houdt toch nog veelal de kaken stijf op elkaar als het over zijn toekomst gaat. “Als ik met een paar jongens nog eens zou kunnen werken in de toekomst, dan graag. We zullen zien”, zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here