Home Nieuws Bella-Kotchap spreekt vanaf ziekenbed na operatie, komst Amerikaan Robinson lijkt dichterbij te...

Bella-Kotchap spreekt vanaf ziekenbed na operatie, komst Amerikaan Robinson lijkt dichterbij te komen

3882
0

De zo gewenste versterking op Dead Line Day is voorlopig niet inzetbaar voor PSV. Armel Bella-Kotchap heeft afgelopen vrijdag een operatie ondergaan aan zijn schouder.

Peter Bosz weet dus weinig plezier te beleven aan de gewenste verdedigende versterking en dat lijkt er voor te zorgen dat de club op zoek gaat naar een andere centrale verdediger. De geruchten over de komst van de Amerikaanse centrale verdediger Miles Robinson nemen daardoor weer toe.

De Amerikaan is over enkele maanden transfervrij en dus nemen de kansen op de komst van de verdediger naar PSV flink toe volgens Voetbal International. Het is niet bekend hoe lang de verdediger Bella-Kotchap uit de roulatie is maar tot de winterstop zeker. De Duitser heeft met een post op Instagram bekendgemaakt dat de operatie aan zijn schouder goed is verlopen.

Bij de foto vanuit zijn ziekenhuisbed met een zwaar ingezwachtelde schouder laat de tweevoudig Duits international weten: ’Kampioenen ontstaan door zware tijden. Ik zal snel terugkeren bij de gratie Gods. Bedankt aan alle vrienden en familie die mij steunen tijdens deze reis.’

Het verhaal rond Bella-Kotchap is bekend. Earnie Stewart gaf al aan dat een definitieve transfer van de Duitser nooit een optie zal worden door zijn prijskaartje. De verdediger werd door PSV op de laatste dag van de transferwindow gehuurd van Southampton. Tot op heden speelde hij vijf duels voor PSV, waarin hij nog niet meteen de allerbeste indruk wist te maken.

Met de ingreep hopen de artsen de schouderproblemen van Bella-Kotchap, die al drie keer eerder kampte met een blessure aan het gewricht, structureel verholpen zijn. Voor Peter Bosz resteert nu dat hij enkel op verdedigers André Ramalho en Jordan Teze kan terugvallen wat de positie in het centrum betreft.


Vorig artikelAjax-aanvaller gelooft nog in landstitel en denkt PSV nog te kunnen passeren
Volgend artikel23, 19, 22, 28, 20, 23, 38, 30, 18 | Analisten verwachten zware middag in Eindhoven voor ‘niveau onderkant Eredivisie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in