Home Nieuws Belgsiche media volgen verrichtingen Noa Lang ook bij PSV op de voet:...

Belgsiche media volgen verrichtingen Noa Lang ook bij PSV op de voet: ‘Meteen drama voor Lang?’

1683
0

De transfer van Noa Lang van Club Brugge naar PSV is ook bij voetbalminnend Belgie het gesprek van de dag.

Lang is geen speler meer van Club Brugge maar dat lijkt de zuiderburen niet bepaald te deren want alle stappen die Noa Lang in Nederland afgelopen dagen zette, worden nauwlettend in de gaten gehouden door de Belgische kranten.

Zo maakte Het Laatste Nieuws afgelopen weekend al een reportage over Lang, die toen al onderweg naar PSV was, waarin het wat berichtgevingen over de aanvaller aanstipte. ‘Bosz-ball, Xavi-soap en nu al gedoe in talkshows: Noa Lang komt bij een PSV in volle transitie terecht’, opende Het Laatste Nieuws haar artikel over de voormalig speler van Club Brugge.

Noa Lang is door zijn vertrek uit Brugge juist weer opnieuw onderwerp van gesprek geworden. ‘PSV is verheugd met de komst van Noa Lang. De Club Brugge-aanvaller moet bij de Lampenclub een belangrijk wapen worden in de hyperoffensieve speelstijl van de nieuwe trainer Peter Bosz. In wat voor ploeg, in wat voor club, komt Lang terecht en hoe wordt zijn terugkeer naar Nederland onthaald? “Ik vraag me af of je wel met een enkelbandje mag voetballen in de Eredivisie”, vat het medium enkele berichtgevingen over Noa Lang samen.

“Ik vraag me af of je wel met een enkelbandje mag voetballen in de Eredivisie”, is natuurlijk een verwijzing naar de schandalige uitspraak van Özcan Akyol bij het programma Oranje Zomer. Ook die uitspraak werd in Belgie opgepikt.

Maandagmorgen begon Lang aan zijn eerste training bij PSV en al na enkele minuten viel Lang uit, over korte tijd later weer terug op het veld te keren. Ook daar bleken de Belgische media bovenop te zitten want het Gazet van Antwerpen berichtte meteen over het voorval.

‘Meteen drama voor Noa Lang bij PSV? Aanvaller moet op allereerste training met ondersteuning van het veld en kan niet meer lopen. Begint het avontuur van Noa Lang bij PSV Eindhoven meteen in mineur? Op zijn allereerste training blesseerde de winger zich na enkele minuten al. De ernst van de blessure is voorlopig nog onduidelijk. Lang bleef een tijdje liggen moest door twee personen met ondersteuning van het veld gedragen worden en kon niet meer lopen’, meldde het Gazet van Antwerpen.

U kunt gerust zijn beste zuiderburen. Noa Lang heeft de training inmiddels voortgezet en traint op dit moment individueel. Zijn op het oog ernstige blessure lijkt mee te vallen.


Vorig artikelNoa Lang terug op trainingsveld nadat hij na enkele minuten ogenschijnlijk zwaar geblesseerd van het veld werd gedragen
Volgend artikelNa bezoek PSV directie in Londen, komt zaakwaarnemer Simons deze week naar Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in