Home Nieuws Belgische media rekenen op Nederlandse club, familie van Bommel op bezoek bij...

Belgische media rekenen op Nederlandse club, familie van Bommel op bezoek bij AZ en Twente

2559
0

Deze week werd bekend dat Marc Overmars namens Royal Antwerp FC de zoon van Mark van Bommel naar Antwerpen wil halen.

Ruben van Bommel speelt nog altijd voor het succesvolle MVV maar zal daar spoedig vertrekken. Ruben van Bommel is een zeer gewilde speler en het ook PSV heeft interesse in de zoon van Mark van Bommel. Overmars ziet de komst van de aanvaller echter ook zitten, ondanks dat er voor de speler zelf wat haken en ogen zitten aan de komst van het talent. Het Belgische voetbal is immers anders ingericht dan het Nederlandse voetbal.

Volgens het Belgische medium Het Nieuwsblad is Antwerp FC in ieder geval serieus geïnteresseerd in de achttienjarige aanvaller. Tal van andere clubs dingen momenteel ook naar zijn handtekening, te weten FC Twente en AZ. Beiden clubs kregen al bezoek van de familie Van Bommel. Zo trokken Mark van Bommel samen met schoonvader Bert van Marwijk en zijn zoon Ruben naar Enschede en Alkmaar om kennis te maken en gesprekken te voeren. Ook Feyenoord en Vitesse hebben de jonge aanvaller op de radar, naast de serieuze interesse van PSV.

Toch verwacht men in Belgie dat Ruben van Bommel voor een Nederlandse club zal gaan kiezen. “Mocht hij dus niet meteen de concurrentiestrijd winnen – naar verluidt kan hij zeker defensief nog vooruitgang boeken –, dan dreigt zijn ontwikkeling te stagneren op Antwerp”, aldus Antwerp-watcher Calcoen voor de Belgische krant Het Nieuwsblad. “De kans lijkt bijzonder klein, maar het helemaal uitsluiten, dat durven we ook niet”, aldus Belgische media over Ruben van Bommel.


Vorig artikelVan Nistelrooij gaat in op zaakwaarnemerswissel Xavi Simons en zegt niets over Ricardo Pepi
Volgend artikelEvalueren seizoen 22-23 is begonnen, mogelijk vertrekt naast Ooijer ook Fred Rutten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in