Home Nieuws Belgsiche krant onder de indruk: Gakpo deelt in Togo maaltijden uit en...

Belgsiche krant onder de indruk: Gakpo deelt in Togo maaltijden uit en maakt kinderen blij

1866
0

Het was een bijzonder seizoen voor Cody Gakpo. De aanvaller heeft een bewogen voetbaljaar achter de rug.

Gakpo zag in augustus de Champions League met PSV in rook opgaan en reisde in december vervolgens af naar Qatar om met Oranje zijn eerste eindronde te beleven. Een transfer naar Liverpool volgde en inmiddels lijkt Gakpo de eerste spits van Oranje te zijn. Op zoek naar ontspanning g en rust reisde de geboren Eindhovenaar vorige week af naar Togo.

Geen Ibiza of Dubai maar Togo. Gakpo verblijft momenteel in het Afrikaanse land. De vader van de Eindhovenaar is afkomstig uit het West-Afrikaanse land en er woont nog altijd veel familie. Op filmpjes op sociale media is te zien hoe Gakpo in Togo warme maaltijden uitdeelt aan kinderen.

Het is voor het eerst dat Gakpo een bezoek brengt aan Togo. Vorig jaar zei aanvaller in een interview met Elf Voetbal dat een bezoek aan het Afrikaanse land op zijn bucketlist stond. “Mijn oudere broer is in Togo geweest, net als mijn jongere broer. Alleen ik nog niet. Een bezoek aan Togo staat nog steeds erg hoog op mijn bucketlist. De tijd, hè. Het is voor een voetballer, vooral voor een international, lastig om een langere vakantie te plannen. Ik zou graag gaan. Misschien Ibiza een keer overslaan in de zomer”, klinkt het.

Op indrukwekkende beelden is te zien hoe Gakpo zich weet te bekommeren om jonge kinderen, die blij gemaakt werden door de komst van Gakpo. Een prachtig gebaar van Cody Gakpo.


Vorig artikelStijn Spierings legt uit waarom hij niet naar PSV gaat
Volgend artikelEngelse gigant betaalt miljoenen voor niet doorgebroken PSV talent | Groot compliment voor club en jeugdopleiding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in