Home Nieuws Belgische media prijzen Maxime Lestienne

Belgische media prijzen Maxime Lestienne

16
0

Lestienne verovert zowel in Nederland als in zijn thuisland Belgie snel de voetbalharten. De Belg heeft zijn plaats bij PSV gevonden en dat vormt aanleiding voor lovende kritieken door de Belgische media.

Diverse Nederlandse media zijn steeds meer te spreken over de kwaliteiten van de in vorm gerakende Lestienne. Ook de Belgische media raken niet uitgesproken over het spel van het jonge talent.
Lestienne scoorde in de tweede helft bij een 3-0 stand, twee keer binnen de acht minuten. “Een knappe prestatie van onze landgenoot”, schrijft Sporza.
‘Maxime Lestienne heeft zichzelf weer helemaal heruitgevonden na zijn eerder mislukte passage bij het Italiaanse Genua’, is een andere kop. NOS-commentator Arman Avsaroglu is tegenover Sporza positief over Lestienne.
“Van alle nieuwkomers valt Lestienne het meest op in positieve zin. Het is een heel lastige taak voor Lestienne om Memphis Depay te doen vergeten. Toen Lestienne in Eindhoven aankwam, viel hij eerst op door zijn kapsel. Het ziet er echt gek uit. Maar nu trekt hij ook de aandacht door zijn voetbalkwaliteiten. Hij bulkt van het talent en is gevaarlijk in de aanval.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here