Home Nieuws Belgische media over Silva: Ongemotiveerd, slechte fysiek en discussies met Anderlecht trainer

Belgische media over Silva: Ongemotiveerd, slechte fysiek en discussies met Anderlecht trainer

2076
0

Als we de Belgische media moeten geloven heeft PSV juist enige problemen binnengehaald met Fábio Silva.

De spits die perse wilde vertrekken uit Brussel en in Eindhoven een betere mogelijkheid zag om zichzelf weer op de troon te hijsen, zou enige discussies en problemen hebben veroorzaakt in Brussel. De talentvolle spits zou niet geheel fit zijn en moeite hebben zijn fysiek op orde te houden. De meningen lopen echter uiteen want Silva staat er bij sommige media in Belgie juist weer wel goed op.

De Belgische krant Het Laatste Nieuws meldt dat Silva regelmatig een ongemotiveerde indruk wist te maken op traingen en dus niet geheel fit zou zijn. “Wie denkt dat dit het dieptepunt is, het kan nog altijd dieper.” De woorden van de intussen niet-uitvoerende voorzitter, na het ontslag van Felice Mazzu, bleken profetisch. Fábio Silva, topschutter dit seizoen van Anderlecht, is vandaag voorgesteld bij PSV. De 20-jarige Portugees werd voor één seizoen verhuurd aan Anderlecht door de Wolverhampton Wanderers, maar na amper zes maanden kwam er al een einde aan de uitleenbeurt”, schrijft Het Laatste Nieuws over notabene de topscorer van Anderlecht.

De krant gaat verder en wijst ook naar de spits zelf die niet meer in Brussel wilde blijven. “Silva had het helemaal gehad op Anderlecht en zou al een tijdje een ongemotiveerde indruk gemaakt hebben op training. Ook zijn fysieke parameters bleken onvoldoende, vandaar dat Riemer Silva steevast wisselde. Op Brugge was het opnieuw prijs en kwam Stroeykens hem een kwartier voor tijd vervangen. Anderlecht voetbalde niet één enkele doelrijpe kans bij elkaar en pakte een punt dankzij een owngoal van Club”, aldus HLN.

Uiteindelijk bleek de zaak te escaleren en had Silva zijn besluit genomen te vertrekken. Dat ging volgens HLN zo: “Toen coach Riemer Silva aansprak op zijn belabberde prestatie, kwam het naar verluidt tot een woordenwisseling tussen de twee. Silva zou daarop hebben aangegeven dat hij niet meer in actie wilde komen voor Anderlecht”, aldus de Belgische krant Het Laatste Nieuws in weinig vleiende woorden over Silva.

Bekijk in onderstaande video de doelpunten van Silva voor Anderlecht.


Vorig artikelTopSupport staat klaar voor versterkingen en keuringen maar ook in Manchester vangt PSV bot
Volgend artikelGilles de Bilde over Fábio Silva: ‘Zonder Silva wacht Anderlecht zware en moeilijke periode’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in