Home Nieuws Belgische media noemen PSV als meest concrete club voor De Ketelaere, die...

Belgische media noemen PSV als meest concrete club voor De Ketelaere, die toch voor kans in Milaan wil gaan

4867
0

PSV meldde zich al meermaals bij AC Milan én bij het management van de Belgische aanvaller Charles De Ketelaere maar vooralsnog heeft het nog niets uitgehaald.

PSV houdt vol en geeft niet zomaar op maar in Belgie meldt het medium Het Laatste Nieuws dat de pogingen van PSV vooralsnog tevergeefs zijn. PSV zou volgens de genoemde krant inmiddels ook het meest concreet zijn voor De Ketelaere, waar andere clubs slechts informeren. PSV bleek echter meermaals concreet te zijn en meldde zich daadwerkelijk voor de aanvaller van AC Milan.

De pogingen van PSV om Charles De Ketelaere naar Eindhoven te halen lijken voorlopig op niets uit te lopen. De 22-jarige Belg ziet een (huur)transfer naar Eindhoven voorlopig niet zitten, meldt Het Nieuwsblad.

AC Milan ziet De Ketelaere graag vertrekken en heeft de hoop op een revival al opgegeven, naast het feit dat de transfersom vorig jaar erg hoog uitpakte. Iets wat de club uit Milaan nu zelf ook lijkt te beseffen. Atalanta Bergamo, RC Lens en Olympique Marseille zijn ook in de markt en zouden concurrenten voor PSV zijn maar genoemde clubs tonen slechts interesse, PSV het meest concreet is en zich al meermaals meldde.

De twaalfvoudig international van Belgie maar ook nog geregeld speler van Jong Belgie houdt voorlopig voet bij stuk en wil voor zijn kans gaan in San Siro, melden Belgische kranten als Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

Volgens Het Nieuwsblad hoorde het management van De Ketelaere officieel juist nog niets van AC Milan en de plannen met de 22-jarige Belg. Het is daarom afwachten of de aanvallende middenvelder in de komende weken er alsnog voor kiest om bij de club uit Milaan te blijven. De aanvaller beseft dat minuten maken belangrijk is voor zijn ontwikkeling maar zou nog even weken willen wachten met het nemen van een beslissing.

Zaakwaarnemer Tom de Mul geeft vanuit zijn kant een kleine update. “Charles wil nu doorzetten en van zijn tweede seizoen in Milaan wél een succes maken, daarvoor moet in Georgië de basis worden gelegd”, zei hij voorafgaand aan het EK O21. “De afgelopen maanden hebben er veel clubs geïnformeerd, maar Charles is geen opgever”, klinkt het over de speler die PSV voorlopig in de wachtkamer zet.


Vorig artikelPotentiële topverdediger in Brussel | PSV meldt zich bij Anderlecht en overweegt miljoenenbod
Volgend artikelDe mentaliteit van de Lyon-selectie viel Peter Bosz zwaar tegen | ‘Een verademing hoe er hier wordt getraind’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in