Home Nieuws Belgische internationals Vranckx en Debast willen transfer naar PSV, Debast weigert contractverlenging

Belgische internationals Vranckx en Debast willen transfer naar PSV, Debast weigert contractverlenging

13064
0

KV Mechelen, Vfl Wolfsburg, AC Milan en opnieuw Vfl Wolfsburg. Aster Vranckx heeft op jonge leeftijd al een behoorlijke staat van dienst opgebouwd.

De middenvelder die dus al basisspeler was in de Jupiler Pro League, de Bundesliga en de Serie A, staat in de nadrukkelijke belangstelling van PSV en was zelfs al eens te gast op de Herdgang. De jonge middenvelder heeft inmiddels zijn zinnen gezet op een transfer naar Eindhoven.

PSV heeft na de inkomende transfers van de aanvallers Noa Lang en Ricardo Pepi duidelijk behoefte aan versterkingen op het middenveld en wist inmiddels al Malik Tillman van FC Bayern Munchen te contracteren. Tillman wordt deze week nog gepresenteerd in het Philips Stadion. Zoals gezegd zet de club in op meerdere versterkingen voor zowel het middenveld als de verdediging. De pijlen van Earnie Stewart lijken inmiddels op twee Belgen te zijn gericht, die op hun beurt beide een transfer naar PSV willen maken.

PSV toont meer dan gemiddelde interesse in VfL Wolfsburg-middenvelder Aster Vranckx. De 20-jarige spelmaker ziet de transfer naar PSV graag op korte termijn rondkomen maar heeft daarvoor medewerking nodig van Wolfsburg, waar men weer niet staat te springen de middenvelder te laten gaan. Los darvan dient PSV ook eerst Ibrahim Sangaré te verkopen.

RSC Anderlecht-verdediger Zeno Debast staat eveneens in de nadrukkelijke belangstelling van PSV maar heeft een fors prijskaartje om zijn nek hangen alsmede een werkgever die niet wenst mee te werken. Debast wil het toch min of meer zinkende schip Anderlecht verlaten om voor PSV te gaan spelen.

“Aster Vranckx kan vanuit de Volkswagen-club op het vliegtuig stappen en bij PSV instromen, voor een bedrag van 12 miljoen euro”, zegt PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

“De komende dagen of weken moet daarnaast blijken of PSV en Anderlecht een transfer van centrale verdediger Zeno Debast kunnen uitonderhandelen. Zelf wil de Belg graag naar PSV en verlengt hij zijn contract in Brussel niet”, schrijft het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelOntvangst in Eindhoven | Sturm Graz fans tonen dankbaarheid naar PSV en gemeente Eindhoven
Volgend artikelPSV krijgt van alle kanten lof en complimenten toebedeeld | Transfer Tillman: ‘Past in stijl van Peter Bosz’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in