Home Nieuws Belgische internationals Vranckx en Debast willen alleen naar PSV, komst nieuwe centrale...

Belgische internationals Vranckx en Debast willen alleen naar PSV, komst nieuwe centrale verdediger lijkt zeker

26612
1

In de week van de absolute waarheid staat er veel te gebeuren bij de club. De selectie zal deze week aan de nodige veranderingen onderhevig zijn gezien het sluiten van het huidige transferwindow.

VfL Wolfsburg-middenvelder Aster Vranckx is een speler waar het al weken zo niet maanden over gaat. De jonge Belg zou dit weekend een transfer naar Fiorentina afronden maar er lijkt sprake te zijn van het afketsen van deze transfer. De situatie is zelfs heel helder, volgens PSV-watcher Jeroen Kapteijns van De Telegraaf.

In een update geeft Jeroen Kapteijns de stand van zaken rond Aster Vranckx aan. De jonge Belg heeft eigenljk maar één doel voor ogen en dat is een transfer naar PSV. Earnie Stewart ziet in de twintigjarige Belg de geschikte vervanger van Ibrahim Sangaré maar de situatie rond de Ivoriaan is dat hij nog altijd speler van PSV is en vermoedelijk ook zal blijven.

Kapteijns geeft namens De Telegraaf in de podcast Kick-Off een update over de situatie van Vranckx. “Hij is eerder deze zomer bij PSV geweest. Hij is de beoogde vervanger van Sangaré. Die jongen wil zelf graag komen, hij is een boezemvriend van Bakayoko. Ze willen graag samenspelen.” De interesse van PSV in Vranckx bestaat al heel lang. “Maar inmiddels is het de vraag of Sangaré nog verkocht wordt.”

Fiorentina gaat naar alle waarschijnlijkheid niet de nieuwe club van Vranckx worden. Wat is daar mis gegaan? “Onder andere Fabrizio Romano dacht dat alles rond was, maar daar bleek ook een kink in de kabel te zitten”, aldus Kapteijns. “Hij staat open voor een vertrek bij Wolfsburg en Wolfsburg is bereid om mee te werken als het juiste bedrag op tafel komt.”

Volgens Kapteijns gaat er deze week wel degelijk verdedigende versterking komen. De gewenste centrale verdediger, waar het al zo lang over gaat, zal zich spoedig gaan aandienen. Althans, dat meldt Kapteijns. Welke verdediger dat precies zal gaan zijn is nog niet geheel duidelijk.

Zowel Jarrad Branthwaite als Zeno Debast zijn daar voor in beeld maar de Amerikaanse international Robinson is ook in beeld en geldt dan juist weer als goedkopere optie omdat het einde van zijn contract nadert. “Dat speelt nog steeds. Hij wil heel graag komen. Maar er moet eerst verkocht worden”, aldus Kapteijns over Zeno Debast.


Vorig artikelPeter Bosz is tegenover de NOS duidelijk over ‘ballen de tribune in jagen’: ‘Je gaat nu dingen door elkaar halen’
Volgend artikelFC Twente kijkt met jaloerse blikken naar transferzomer PSV: ‘Bij PSV kan alles deze zomer’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in