Home Nieuws België-kenner Jan Boskamp over Noa Lang: ‘Ik heb gehoord dat PSV aan...

België-kenner Jan Boskamp over Noa Lang: ‘Ik heb gehoord dat PSV aan Lang liep te trekken’

4779
0

De Oranje international en Club Brugge aanvaller Noa Lang wordt al enige weken met een transfer naar PSV in verband gebracht.

De geruchten worden ook sterker en sterker. Nederlandse en Belgische media schrijven over sluimerende interesse vanuit PSV richting Noa Lang en zijn zakelijke gevolg. België-kenner bij uitstek en kenner van de Belgische Jupiler League Jan Boskamp, weet de interesse vanuit PSV op zijn manier te bevestigen. Of de interesse in Lang daadwerkelijk serieus te noemen in de zin dat PSV zich spoedig gaat melden bij Lang en zijn zaakwaarnemers is niet duidelijk maar Boskamp meldt wel dat PSV het vizier gericht heeft op de aanvaller van Club Brugge.

De buitenspeler zelf vertelde onlangs een terugkeer naar Nederland niet uit te sluiten omdat hij verwacht dat dit goed voor zijn carriere zou zijn. “Een of twee jaar terug in Nederland voetballen zou geen kwaad kunnen. Kijk naar wat ik de afgelopen drie seizoenen bij Club Brugge heb gedaan”, wordt Lang opnieuw geciteerd door het Nieuwsblad. “Als dat bij PSV was, dan zat ik nu bij een Europese topclub. Blijkbaar verkopen ze niet goed in België. Terwijl het nochtans taaier voetballen is dan in de Eredivisie, meer beukers.”

Jan Boskamp ziet een terugkeer van Lang naar de Eredivisie wel zitten. “Ik heb gehoord dat PSV aan Lang liep te trekken. Dat ze hem graag wilden. Dat was wel toen Ruud van Nistelrooij er nog coach was, die is nu vertrokken. Geen idee hoe Peter Bosz erover denkt”, aldus Boskamp over de interesse in Noa Lang.


Vorig artikelKrediet Wijnaldum ver te zoeken, weinig kritiek voor Simons na slechte wedstrijd: ‘Simons moet altijd spelen’
Volgend artikelGuus Hiddink én Roger Schmidt dirigeerden Oranje’s eerste spits Cody Gakpo naar de spitspositie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in