Home Nieuws Belangstelling voor Angelino neemt toe: ‘Ik heb het goed bij PSV en...

Belangstelling voor Angelino neemt toe: ‘Ik heb het goed bij PSV en ik geniet’

29
0

Angeliño speelt een prima eerste seizoen in Eindhoven en net als rond andere presterende PSV’ers neemt ook de belangstelling voor de Spaanse back serieuze vormen aan.

Voetbal International weet dat de buitenlandse belangstelling voor de 22-jarige linksback toe neemt maar dat de jonge verdediger zich niet van de wijs laat brengen en zich volledig op de landstitel wil richten.

“Over de toekomst denk ik nog niet heel veel na. Natuurlijk heb ik ideeën en dromen, maar mijn focus ligt compleet op het kampioenschap”, zegt Angeliño tegen VI. “Wat er daarna komt, zie ik wel. Eerst de titel en zo goed mogelijk spelen. Mijn probleem in het verleden is geweest dat ik juist te veel naar de toekomst keek en niet naar het nu.”

“Ben ik ambitieus? Ja, dat wel. Ik wil zo succesvol mogelijk zijn. Jij begint over Roberto Carlos en Marcelo, dat zijn inderdaad spelers met wie ik me wil vergelijken. Ik heb dezelfde speelstijl als zij en ik geloof dat ik net zo goed kan worden. Ik geloof heel sterk in mijzelf en in God. Ik bid elke dag, daar voel ik me goed bij en het zorgt ervoor dat ik focus hou. Ik moet gewoon zo goed mogelijk voetballen en dan zie ik wel waar dat uiteindelijk toe leidt.”

“Hopelijk is dat in de Europese top. Ik weet dat het snel kan gaan in het voetbal, maar toch telt voor mij alleen het nu. Dat is het belangrijkste in mijn leven. En nu heb ik het goed bij PSV. Alles is stabiel en ik geniet. Eerst de titel, de rest komt later.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here