Home Nieuws Bekritiseerde Veerman kan frustraties niet voor zich houden: ‘Onterecht. ze hebben geen...

Bekritiseerde Veerman kan frustraties niet voor zich houden: ‘Onterecht. ze hebben geen kans gecreerd’

846
0

PSV trok tegen Rangers FC aan het kortste eind en kreeg tevens een les in effectiviteit. Het zorgde na afloop voor veel chagrijn en onbegrip.

Zo lukte het Joey Veerman niet om zijn teleurstelling op een normale manier te uiten. De middenvelder, die wel aan de bal kwam maar deze ook vaak wist in te leveren, kon nauwelijks geloven dat Rangers PSV had uitgeschakeld.

In gesprek met RTL 7 was Joey Veerman dan ook zeer teleurgesteld over het verlies in eigen stadion. “We hadden vlak voor rust twee grote kansen. Die hadden we gewoon moeten scoren”, aldus Veerman. Gevraagd werd aan de middenvelder of hij wel op zijn beste plek wordt opgesteld. “Ik heb al eerder gezegd dat ik een nummer acht ben, maar ik speel gewoon waar ik word opgesteld. Maar als ik moet kiezen sta ik liever op acht. Misschien had ik daar ook wel iets meer kunnen doen.”

Veerman vindt het totaal niet terecht dat Rangers over twee wedstrijden naar de groepsfase van de Champions League gaat en PSV niet. “Zij hebben geen kans gecreëerd. Alleen die bal op de lat, maar verder. Het doet er verder allemaal niet toe. We hebben zelf niet gescoord en dat is niet goed. We hebben ook te weinig gecreëerd. Ik vind het in ieder geval niet terecht”, aldus Joey Veerman, die veel kritiek kreeg na zijn uitspraken.


Vorig artikelVan Bronckhorst geïrriteerd door ontvangst PSV fans: ‘Nog nooit meegemaakt’
Volgend artikelSterk ingevallen Xavi Simons: ‘We moeten excuses aanbieden aan de supporters’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in