Home Nieuws VIDEO | Demo van de docu over Cody Gakpo

VIDEO | Demo van de docu over Cody Gakpo

463
0

In samenwerking met PSV werd een prachtige documentaire samengesteld over de roerige maanden van Cody Gakpo voor zijn transfer naar Liverpool.

ViaPlay zendt 25 november de documentaire over Cody Gakpo uit. Gakpo vertrok vorige winter bij PSV, nadat de nodige clubs aan de vleugelaanvaller trokken. Maandenlang werd er gespeculeerd over de vervolgstap voor de zeer gewilde aanvaller. Clubs als AC Milan, Internazionale, Southampton, Arsenal, Manchester United en natuurlijk Liverpool, waren allen zeer concreet voor Gakpo.

De gewilde aanvaller vertrok uiteindelijk naar Liverpool FC voor een absoluut miljoenenbedrag. Het gehele miljoenenspel rondom de transfer is door PSV op film vastgelegd.

PSV heeft de betreffende documentaire ‘Cody Gakpo Psalm 20:4’ in eigen beheer geproduceerd en is zeer trots op het feit dat de geheimhouding tussen alle partijen volledig gewaarborgd is gebleven. Zoals gezegd heeft PSV de documentaire verkocht aan Viaplay. Vanaf 25 november is het geheel te zien bij de Zweedse betaalzender. De documentaire bestaat uit drie afleveringen. Ook Cody Gakpo heeft inmiddels een reactie gegeven zo blijkt uit de video onder de foto.


Vorig artikelJournalist analyseert ‘de Twente-supporter’ in aanloop naar Twente – PSV, ook record voor Bosz in zicht
Volgend artikelDrie remises voor PSV? ‘De Eredivisie is over een week weer spannender dan we nu denken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in