Home Nieuws Bekernederlaag valt zwaar in Breda: ‘PSV was te goed, ik dacht dat...

Bekernederlaag valt zwaar in Breda: ‘PSV was te goed, ik dacht dat we tegen zestien man speelden’

831
0

NAC Breda verloor dinsdagavond kansloos in het Philips Stadion en dus heerste er na afloop teleurstelling in het Bredase kamp maar ook berusting.

Bij NAC spreekt men over een zware wedstrijd waarbij de elf Bredase manschappen soms werden ‘overlopen’. Ralf Seuntjens nam na afloop het woord en zag NAC kansloos optreden in Eindhoven.

“Gewoon de schouders ophalen denk ik, PSV was een maatje te groot”, zegt een realistische en openhartige Seuntjens tegen ESPN. “We kregen er geen druk op, ik dacht dat we tegen zestien man speelden. Als ik de bal had zag ik alleen maar rood en wit. Ik zal vannacht nog wel een paar keer wakker schrikken.”

Seuntjens speelde op de positie van Haye, maar presteerde ondermaats, erkende hij ook zelf. Seuntjs zag dat PSV veel sterker was. “Het was niet best. Ik leed een aantal keer slordig balverlies, het was niet voldoende vond ik. Het kan wel beter, maar op de manier waarop PSV druk zette vandaag. Dan is het lastig spelen. Ik was aan het kappen en draaien en toen verloor ik die bal weer. Het was zeer matig.”

De nederlaag was vooraf zeker nog niet ingecalculeerd want er was volop vertrouwen in Breda. Het pakte echter anders uit. “Tegen PSV moet je je aanpassen, dan doe je dat. Je staat alleen maar tegen te houden, omdat je geen drukmoment hebt. Dan is het wachten totdat de doelpunten vallen”, zo sluit hij af.


Vorig artikelDe emoties van Noni Madueke in beeld, fans wijzen Madueke op risicovol juichen na blessure
Volgend artikelJohn van den Heuvel niet rouwig om vertrek Schmidt: ‘Ik weet dat PSV een plekje in het hart van Ronald Koeman heeft’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in