Home Nieuws Bekende PSV fan wil sportieve prestaties Rai Vloet niet naar de achtergrond...

Bekende PSV fan wil sportieve prestaties Rai Vloet niet naar de achtergrond verdrijven na strafeis

5459
1

Een vreselijke gebeurtenis maakte bijna anderhalf geleden een einde aan het leven van het 4-jarig jongetje Gio na een fataal ongeluk waar voormalig PSV’er Rai Vloet bij betrokken was.

De betrokkenheid van Vloet staat inmiddels vast maar los van dat feit en die vaststaande conclusie, is er de afgelopen anderhalf jaar veel fout gegaan in het nemen van beslissingen en het trekken van conclusies rond de persoon Rai Vloet. In eerste instantie zou de waarheid over het fatale ongeluk op de A4 bij Hoofddorp niet meteen openbaar zijn gemaakt door Vloet en zijn vriend, die als bijrijder fungeerde.

Daarop werden door werkgever Heracles Almelo verkeerde beslissingen genomen in het kader van goed werkgeverschap in relatie tot werknemer Vloet. Anderhalf jaar later heeft het Openbaar Ministerie uitspraak gedaan en een strafeis op tafel gelegd. De eerste geluiden zijn dat Vloet, die in Rusland woonachtig is en zijn voetbalcarrière een vervolg heeft gegeven, de straf zal gaan respecteren en accepteren. Wel worden er links en rechts door verschillende personen, waaronder de advocaat van Vloet, conclusies getrokken die veelal niet gebillijkt en geaccepteerd worden door nabestaanden en andere betrokkenen.

Vele buitenstaanders, die tegelijk voetbalfan zijn en weten wie Rai Vloet is, keuren alles af wat Vloet tegenwoordig denkt, doet en beweegt maar er is ook een tegengeluid te horen. Zo is Twitteraar en bekend PSV fan R.J. Dumfries én tegelijk ook de oom van Denzel Dumfries, vastberaden Rai Vloet niet te negeren dan wel ‘dood’ te zwijgen.

RJ. Dumfries meldt via Twitter dat hij niet zal nalaten te berichten over de voetbalprestaties van Rai Vloet. Een ieder heeft recht op zijn of haar mening én insteek hoe Vloet te benaderen. Vloet is nog altijd een mens met gevoel en kwetsbaarheden. Voor een ieder zal ook gelden dat de gedachten bij de slechts vier jaar oud geworden Gio én zijn naasten zijn.

De redactie van PSV Inside bleek in zijn totaliteit behoorlijk aangeslagen te zijn na het nieuws over dit zeer trieste en noodlottige ongeval. Denkend aan het ongeluk en de gevolgen voor Gio én zijn naasten, geeft dit nog steeds verdrietige gevoelens op onze redactie.

Lieve Gio, rust zacht. Je wordt nooit vergeten!

Hieronder de Tweet van RJ. Dumfries. Veel PSV fans die actief zijn op Twitter kennen de heer Dumfries. Beoordeel de mening van deze warme persoonlijkheid gerust, veroordeel het alsjeblieft niet.


Vorig artikelDe zinderende penaltyreeks in kwartfinale CL tegen Lyon door de ogen van Gomes en Robert
Volgend artikelNieuw megabod ESPN op uitzendrechten | Miljoenen extra voor PSV

1 REACTIE

  1. Die oude Dumfries begint een beetje seniel te worden, denk ik. Die RAI Vloet is een moordenaar van een klein jochie. Opsluiten die gast en doodzwijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in