Home Nieuws Begrip voor reserverol bij Erick Gutiérrez

Begrip voor reserverol bij Erick Gutiérrez

69
0

PSV betaalde in augustus miljoenen euro’s voor de komst van Erick Gutiérrez.

De Mexicaanse middenvelder begon nog geen enkele keer in de basis hoewel hij inmiddels al wel twee doelpunten op zijn naam heeft staan. Gutiérrez weet wat hem te doen staat en moppert niet. Sterker nog, er is alom begrip voor de huidige situatie.


Mark van Bommel houdt op het middenveld vast aan het succesvolle trio Jorrit Hendrix-Pablo Rosario-Gastón Pereiro. Van Bommel heeft ook geen aanleiding om te wijzigen, aangezien de eerste acht wedstrijden van het seizoen allemaal gewonnen zijn.

“Ik heb begrip voor mijn huidige rol bij PSV. Het gaat goed en ook op het middenveld laten mijn collega’s zich zien. Ik blijf zelf hard werken en als ik de kans krijg, probeer ik die te pakken”, zei Gutiérrez zaterdagavond tegen Marca Claro.

In de tweede helft van het thuisduel met VVV-Venlo viel ‘Guti’ in. Hij scoorde fraai de 3-0. “Voor mijn goal had ik twee keuzes. Of ik kon de bal afleggen op Chucky, of ik kon zelf schieten. Eerst dacht ik eraan om niet zelf te schieten, maar ik ben blij dat ik dat toch gedaan heb.”

 


Facebook Comments