Home Nieuws Match of The Day ziet Fabio Silva in tranen het veld verlaten

Match of The Day ziet Fabio Silva in tranen het veld verlaten

1217
0

De status van Fábio Silva bij PSV zal niet zomaar veranderen gezien dat wat de jonge Portugees vorig jaar presteerde.

Dankzij de rake strafschop van Silva kon PSV voor de tweede keer op rij de KNVB Beker omhoog houden. Het werd mede dankzij Fábio Silva weer een gigantisch feest in de Rotterdamse Kuip. Voor de tweede keer op rij won PSV van Ajax in de finale, die afgelopen jaar beduidend minder in petto had dan de editie daarvoor. In een slechte finale, waarin tegenstander Ajax pas bij de strafschoppenserie na 120 minuten voor de eerste keer op doel schoot.

Het halve seizoen Fábio Silva bij PSV werd zodoende prachtig afgesloten. Tegenwoordig is Fábio Silva tegen wil en dank weer speler van zijn eigenlijke werkgever Wolverhampton. Er bleek afgelopen zomer geen club te zijn die forse transfersom voor Fábio Silva op tafel wilde leggen en dus keerde de Portugees weer terug naar Engeland, naar Wolverhampton.

Afgelopen speelronde bleek een mindere ervaring voor Fábio Silva te zijn. Silva was invaller en kwam na 81 minuten binnen de lijnen. Slechts een minuut later ontving hij een gele kaart voor een overtreding. In wedstrijdminuut 99 trok Fábio Silva tegenstander George Baldock naar de grond in het strafschopgebied en daarmee riep Fábio Silva het onheil over zichzelf af. Nadat de VAR de beelden had bekeken, werd er een strafschop toegekend. Sheffield werd daardoor winnaar van de onderlinge wedstrijd tegen Wolverhampton.

Dat bleek voor de jonge Fábio Silva iets teveel van het goede geweest te zijn. Silva liep in tranen van het veld. Zijn teamgenoten en een enkele speler van de tegenstander lieten Fábio Silva niet aan zijn lot over en stonden hem bij. Silva kent tot op heden nog weinig succes in de Premier League. De Portugees scoorde nog geen enkele keer in de competitie. Na afloop werd aangeslagen Silva door de BBC in beeld gebracht middels onderstaande foto’s.


Vorig artikelKomst centrale verdediger Crystal Palace Chris Richards ‘misschien wel logischer’
Volgend artikelPSV rijgt de overwinningen aaneen maar PSV-iconen laten tegengeluid horen: ‘Niemand zegt wat tegen Veerman’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in