Home Nieuws BBC analist wijst Everton eigenaar op prestaties Marcel Brands bij PSV

BBC analist wijst Everton eigenaar op prestaties Marcel Brands bij PSV

8120
0

Het ontslag van Marcel Brands bij Everton maakt veel los in de Premier League.

Niet alleen in Nederland geniet Marcel Brands veel aanzien maar ook in de wereld van de Premier League staat Brands hoog aangeschreven. Engelse media schrijven over een onnavolgbaar beleid van de rijke clubeigenaar van Everton. Er is veel bijval voor Marcel Brands en er heerst veel onbegrip onder de Engelse analisten en journalisten na het ontslag van Brands bij Everton. De director of football is uit zijn functie ontheven en vrijgesteld van werk voor de subtopper uit de Premier League.

Brands maakte onderdeel uit van de board van Everton en wordt nu tot het einde van dit seizoen door betaald, ondanks zijn tot 2024 doorlopende contract. Juist dat steekt de Engelse analisten want Brands kreeg recent namelijk het vertrouwen met een nieuw verbeterd contract.

BBC en SKY analist en tevens oud-Liverpool speler Jamie Carragher wijst de clubeigenaar op het verleden van Marcel Brands bij PSV. Ook daar kwamen de successen pas later. Carragher vindt het daarom nu te makkelijk om te wijzen naar Marcel Brands als schuldige rond de misère bij Everton.

‘Het is niet alleen zijn schuld. Everton heeft 58 spelers aangetrokken sinds de komst van Moshiri. Het is uitgesloten dat Brands al die spelers heeft aangetrokken. Ik verdedig hem niet, maar ik weet zeker dat de managers niet zijn keuze waren. En de spelers heeft hij ook niet gehaald. Hij was als technisch directeur belangrijk bij PSV, maar bij Everton had hij niet de leiding’, doelt Carranger bij de BBC op het stabiele en succesvolle beleid van Marcel Brands in zijn Eindhovense jaren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here