Bayern vernedert PSV opponent Wolfsburg

39
0

Robert Lewandowski heeft PSV opponent Wolfsburg een gevoelige tik uitgedeeld.

De Poolse spits van de Beierse club scoorde maar liefst 5 keer in 10 minuten. Wolfsburg geldt als belangrijke uitdager van Bayern in de strijd om de Duitse titel. In groep B van de Champions League geldt de fabrieksclub van assistent Ton Lokhoff als belangrijke gegadigde voor de 2e ronde.
Wolfsburg, met Bas Dost in de basis, ging met een 0-1 voorsprong rusten, dankzij een doelpunt van Daniël Caligiuri. Na rust was het echter Lewandowski die de klok sloeg. Hij was na rust ingevallen voor Thiago Alcantara en maakte in de 51e minuut de gelijkmaker. 10 minuten later stond er een 5-1 voorsprong op het scorebord. Drie van de 5 doelpunten vielen binnen 3 minuten en 22 seconden, een record voor een hattrick in de Bundesliga. Volgende maand ontmoeten Wolfsburg en PSV elkaar in Duitsland in de 3e groepswedstrijd.

Vorig artikelVoormalig trainer: ‘De mentaliteit van Adam Maher is niet goed’