Home Nieuws Bayern München, Manchester United en Chelsea, een transfer bleek voor Dumfries onbespreekbaar

Bayern München, Manchester United en Chelsea, een transfer bleek voor Dumfries onbespreekbaar

3342
0

Denzel Dumfries heeft de volledige focus gericht op Internazionale. Dat zegt de gedreven verdediger dit weekend in gesprek met de Telegraaf.

Afgelopen transferperiode stond Denzel Dumfries in verband gebracht met veel Europese topclubs. De voormalig verdediger van PSV bleef Inter echter trouw omdat de wens om de titel in Italië te winnen erg groot is bij de verdediger. Dumfries is populair in Milaan. Niet alleen de fans van Inter dragen hem op handen maar ook de Italiaanse media respecteren Dumfries. Steevast wordt Dumfries als rechtermiddenvelder of als aanvaller gezien.

Afgelopen zomer lagen er voor Dumfries kansen om te verkassen naar Europa’s grootste clubs. Bayern München, Manchester United en Chelsea wilden hem hebben maar Dumfries hield zich aan zijn plan. “De interesse vleit me wel, natuurlijk. Maar mijn volledige focus ligt op Inter. We willen de Scudetto winnen, omdat we die vorig seizoen zijn misgelopen. Het gevoel om het kampioenschap nu wel te bemachtigen, brandt gewoon”, weet hij in gesprek met De Telegraaf.

Met het WK in Qatar voor de deur, gloren er voor Dumfries kansen om geschiedenis te gaan schrijven. Het systeem van Louis van Gaal bij Oranje lijkt op hetgeen hij speelt bij Inter. “Ik snap wel wat hij bedoelt. Wij zetten druk op de bal, terwijl de Italianen heel goed vanuit hun positie kunnen verdedigen. Heel rustig blijven in de situatie, waarin de tegenstander de bal heeft, is ook een kunst. Maar wij willen vooruit verdedigen. Nee, voor mij is Oranje geen grote omschakeling. Ik zet dat knopje al om als ik het vliegtuig instap.”


Vorig artikelJarrad Branthwaite na telefoontje Marcel Brands: ‘Een transfer naar PSV was een no-brainer’
Volgend artikelJohan Bakayoko voelt de waardering: ‘De club vindt mij ook belangrijk’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in