Home Nieuws Bayern München wil negatieve reeks doorbreken

Bayern München wil negatieve reeks doorbreken

29
0

De laatste drie wedstrijden werden niet gewonnen door de Duitse miljoenenclub en dus is de sfeer momenteel niet heel best in München. De Zuid Duitsers willen nu maar één ding en dat is de negatieve reeks van niet gewonnen wedstrijden doorbreken.

Iets wat bestuursvoorzitter Karl Heinz Rummenigge eist van zijn spelers, bleek uit gepeperde uitspraken in Bild en Kicker. Arjen Robben en Mats Hummels zijn daarom voorzichtig uitgesproken voor de wedstrijd tegen PSV. Robben denkt dat tegenstanders, waaronder PSV, nu bloed ruiken. “Het stoort ons dat we de laatste drie wedstrijden niet gewonnen hebben. Tegenstanders denken nu misschien dat er bij ons iets te halen valt. Dat gevoel moeten we snel wegnemen”, zegt Robben, die zaterdag tegen Eintracht Frankfurt weer eens tot scoren kwam. De aanvaller is fit genoeg om ook tegen PSV aan de start te verschijnen.


Mats Hummels is ook fit en verwacht reactie van zijn teamgenoten “We moeten deze thuiswedstrijd winnen zodat we verder afstand nemen van plaats drie en niet nog meer in de penarie raken”, zegt Hummels. “We zullen tegen PSV vanaf de eerste minuut anders voor de dag moeten komen. De individuele kwaliteiten zijn er, als we dat combineren met de juiste mentaliteit en passie zijn we erg sterk.”

 


Facebook Comments