Home Nieuws Basisspeler Pereiro klaar voor belangrijke weken

Basisspeler Pereiro klaar voor belangrijke weken

13
0

De pas 20 jarige Uruguaan Gaston Pereiro is sinds enkele weken basisspeler en vult zijn rol meer dan goed in. Pereiro past zich moeiteloos aan en voetbalt mee alsof hij al jaren ervaring heeft.

Met de komende 2 belangrijke weken op komst, wil Pereiro met PSV het jaar goed afsluiten om zo een basis voor een nieuwe landstitel te leggen. “Ik ben klaar om nog twee weken te knallen en dan hoop ik met een goed gevoel naar Montevideo te kunnen reizen voor de kerstvakantie. We moeten zorgen dat we op drie fronten kansrijk blijven”, zegt hij in De Telegraaf.
Over zijn eerste maanden op de bank zegt hij: “Natuurlijk wil je direct alles spelen, maar ik begreep wel dat ik geduld moest hebben”, zegt hij daarover. Inmiddels heeft hij zijn plekje gevonden in de basisformatie en voelt hij zich meer thuis in Eindhoven. Hij volgt Engelse les: “Het is niet gemakkelijk om een andere taal te leren, maar ik weet dat het heel belangrijk is. Als ik nu alleen de stad in ga en ik wil iets hebben in de winkel dan laat ik een foto op mijn mobieltje zien. Als ik beter Engels leer, hoeft dat niet meer.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here