Home Nieuws Basisspeler Jetro Willems gaat voor definitieve transfer van Frankfurt naar Newcastle

Basisspeler Jetro Willems gaat voor definitieve transfer van Frankfurt naar Newcastle

709
0

Sleeping gigant Newcastle United, zo wordt de grote Engelse voetbalclub in het noord-oosten van het Verenigd Koninkrijk in de volksmond genoemd.

Die club lijkt hard op weg om Jetro Willems definitief in te lijven. Willems lijkt dus ook na dit seizoen bij Newcastle United te willen blijven. De linksback is uitgegroeid tot een stabiele basisspeler bij de Premier League-club, die hem momenteel huurt van Eintracht Frankfurt.

In die huurdeal is geen optie tot koop opgenomen, maar meerdere Engelse en Duitse media melden inmiddels dat Newcastle onderhandelt met Eintracht over het definitief binnenhalen van Willems. ‘Ik heb hier en daar zelfs al opgevangen dat het rond zou zijn’, zegt Willems tegenover The Chronicle. ‘Ik heb zelf nog niet met Frankfurt gesproken.’

‘We zullen zien wat er gaat gebeuren, maar het zou zeker mooi zijn als de club er samen uit zijn’, gaat Willems verder. ‘Ik weet niet of iedereen vindt dat ik mijn werk goed doe, maar ik voel me in ieder geval erg goed bij deze club. Newcastle is een fijne stad, iedereen is gek op voetbal en op Newcastle United. Ik ben een paar keer in het centrum geweest, maar ben meestal thuis om te rusten. Het is hier totaal anders dan in Frankfurt. Frankfurt is de grootste bankenstad van Europa, het is er altijd druk. Ik woonde daar ook niet in de buurt van het centrum, daar ben ik niet zo van. Ik ben liever samen met mijn familie. Elke stad heeft zijn gevaren, maar ik voel me hier goed’, aldus Willems over zijn toekomst in Engeland.

PSV verkocht Willems alweer twee seizoenen terug voor ongeveer 6 tot 7 miljoen euro aan Eintracht Frankfrut, waar hij wisselende successen kende.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here