Home Nieuws ‘Basisspeler’ Davy Pröpper vol vertrouwen: ‘We gaan ze pakken dinsdag’

‘Basisspeler’ Davy Pröpper vol vertrouwen: ‘We gaan ze pakken dinsdag’

655
0

Davy Pröpper lijkt weer helemaal terug. De middenvelder is nog niet een onomstreden basisspeler maar hikt dicht tegen de basis aan.

Pröpper scoorde weer eens een doelpunt en dat was sinds 2017 niet meer gebeurd. De middenvelder was in gesprek met ESPN dan ook blij met zijn doelpunt. “Het was al lang geleden dat ik heb gescoord, dus ik ben er blij mee. Ook omdat het de 1-0 was en hopelijk maak je de wedstrijd dan iets makkelijker”, aldus Pröpper.

“Zij deden het wel leuk, daar hadden we af en toe iets moeite mee. Uiteindelijk hadden we wel wat meer moeten scoren.”

De middenvelder vond het lastig de vraag te beantwoorden of het voor hem bevrijdend gaat werken dat hij nu scoorde. “Ik voelde me al goed. Als het zo ver is, ben ik er klaar voor”, zo gaf hij aan. “Maar het is altijd lekker als je scoort. Het was al lang geleden en het blijft toch een van de mooiste dingen in voetbal.”

Pröpper ziet zichzelf wel als basisspeler van PSV maar hij beseft dat de concurrentie erg groot is. “Maar er is veel concurrentie natuurlijk. Er lopen veel goede spelers rond hier”, zei hij daarover. “Op dit moment is het nog niet zo ver. Ik moet zeggen dat ik vorig jaar ook niet heel veel heb gespeeld, dus geef het nog even de tijd.”

Roger Schmidt gaf veel spelers rust voor de kraker tegen Benfica en dat kon Pröpper wel bekoren. De doelpuntenmaker was vol vertrouwen voor de return en zei vol zelfvertrouwen: ‘Ja, we gaan ze pakken dinsdag’.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here