Home Nieuws Basisplaats tegen Nottingham | Bosz ziet in Isaac Babadi speler voor de...

Basisplaats tegen Nottingham | Bosz ziet in Isaac Babadi speler voor de basis, Joël Drommel vertrekt

3887
0

Het belangrijkste bericht voor Joël Dronmel deze voorbereiding kwam van Peter Bosz.

De trainer maakte aan Joël Drommel en aan Walter Benítez bekend dat ervaring en kwaliteiten het gaan winnen wat de keuze voor de eerste doelman betreft.

Dat betekent dat Joël Drommel op 26-jarige leeftijd opnieuw tweede doelman wordt bij PSV en de club dus mee zal gaan werken aan een vertrek van de doelman uit Bussum. Joël Drommel zal PSV spoedig gaan verlaten, is de verwachting.

De wedstrijd tegen Nottingham Forest betekent ook een basisplaats voor de nieuwelingen Shurandy Sambo, Isaac Babadi en Noa Lang. Met name de basisplaats voor Isaac Babadi is opvallend te noemen. Het is inmiddels wel duidelijk; Peter Bosz ziet in het jonge toptalent een basisspeler. Naar alle waarschijnlijkheid gaat de club een vervanger aantrekken voor Xavi Simons maar de carrière van Isaac Babadi lijkt te zijn aangevangen.

Patrick van Aanholt neemt de positie van Phillipp Mwene weer over. De Oostenrijker begon tegen FC Augsburg nog in de basis. Omdat De Jong in de punt van de aanval begint, moet Pepi genoegen nemen met een reserverol. Guus Til is nog niet fit en ontbreekt in de selectie.

Opstelling:

Benítez; Sambo, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Babadi, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.


Vorig artikelPSV ziet in Jerdy Schouten een versterking, Aster Vranckx staat open voor transfer naar PSV
Volgend artikelMexicaanse journalist: PSV meldt zich officieel voor Gilberto Sepúlveda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in