Home Nieuws Bas Nijhuis scheidsrechter van dienst bij PSV – Feyenoord

Bas Nijhuis scheidsrechter van dienst bij PSV – Feyenoord

408
0

Roger Schmidt kan zijn borst natmaken nu Bas Nijhuis door de KNVB is aangesteld als scheidsrechter van dienst voor PSV-Feyenoord.

Bas Nijhuis en Schmidt botsten al regelmatig en de Tukker neemt Schmidt ook regelmatig de maat aan tafel bij Veronica Inside en in diverse radio-programma’s. Het gros van de PSV aanhang kan Nijhuis niet luchten of zien en dat komt veelal door diens vervelende en op aandacht beluste gedrag in én buiten het veld.


Recent vond Nijhuis het nodig Schmidt nogmaals door de mangel te halen bij een radio-programma op Radio 1 van Erik Dijkstra en Frank Evenblij. De immer op aandacht beluste Nijhuis zal zondagmiddag in Eindhoven de wedstrijd fluiten, zo maakte de KNVB bekend. De aftrap is om 14.30 uur.

Ook Nick Viergever werd door Nijhuis in de Feyenoord – PSV editie van december 2019 door Nijhuis de maat genomen. Nijhuis beet Viergever toe dat PSV eerst maar eens beter moest spelen en dan pas om een penalty zou moeten vragen.

Charl Schaap en Rogier Honig assisteren Nijhuis langs de zijlijn. Sander van der Eijk is de vierde official. Dennis Higler is de VAR vanuit Zeist, geassisteerd door Erik Kleinjan.